Saturday, August 23, 2014

Chriszen moist cake Original borong murah





Chriszen moist cake

50  pcs   -rm30
30 pcs    -rm32
5- 10 pcs   - rm35
1 pcs      - rm50 free pos
Berminat sms /whatsapp 0175248479 








Eye Liner Chriszen

1 pcs rm20 free pos (ss rm25 free pos)
3 pcs rm50 free pos ( ss rm50 free pos

10-50pcs rm12   +kos pos


Sponge Teardrop Pink Chriszen

1 pcs rm20 free pos (ss rm25 free pos)
3 pcs rm50 free pos ( ss rm50 free pos

10-50pcs rm12   +kos pos

Berminat sms /whatsapp 0175248479 

Thursday, August 21, 2014

SATIN SKINZ MURAH

PROMOSI MERDEKA

"Satin skinz bukan sahaja mencantikkan wajah dan kulit seluruh badan malah memberi kesihatan dalaman juga!!!
Membuatkan hari-hari saya lebih cergas,bertenaga dan bersemangat memulakan tugas harian saya..Dalam masa yang sama menjadikan kulit saya haluss seperti satinn..Memang Satin Skinz yang terbaikk!!!! JOM  order ! 
I ADORE SATIN SKINZ!!!

Wassap 0175248479- STOKIS SAH 

Saturday, August 9, 2014

ZOFEA BEAUTY SECRET

PROMO HEBAT ZOFEA SECRET BEAUTY- 
ORIGINAL FROM HQ




Khasiat Produk Zofea Beauty Secret

  • Menaikkan payudara kendur & jatuh
  • Mengatasi masalah payudara besar sebelah
  • Mencantikkan payudara leper
  • Memontokkan payudara
  • Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D
  • Menaikkan punggung yg jatuh
  • Mengetatkan MISS V
  • Menghilangkan bau badan
  • Menghilangkan bau MISS V
  • Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”
  • Mencegah keletihan & menyegarkan badan
  • Merawat masalah rahim
  • Melawaskan sistem pencernaan
  • Meningkatkan keinginan seksual
  • Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami
  • Menghilangkan masalah keputihan
  • Mengatasi masalah dalaman wanita
  • Mencegah kanser
  • Melawan radikal bebas
  • Mencantik & meremajakan kulit
  • Memutihkan kulit MUKA & BADAN
  • Menghilang jerawat & parut jerawat
  • Menghilangkan pigmentasi & jeragat
  • Menghilangkan stretchmark & selulit
  • Menambah tenaga
  • Mengurangkan selera makan
  • Sesuai untuk ibu menyusu
  • Sesuai untuk lepas bersalin
  • Sesuai dari umur 19 tahun



KANDUNGAN ZOFEA







TESTIMONI ZOFEA BEAUTY SECRET








Tuesday, July 15, 2014

PROMOSI SATIN SKINZ PREMIUM

KELEBIHAN SATIN SKINZ PREMIUM

 Menyingkirkan toksin dalam badan.
 Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih.
 Kulit lebih gebu, lembap dan tegang.
 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah.
 Wajah lebih segar dan bercahaya.
 Menyekat pertumbuhan jerawat, eczema dan ruam.
 Menghilangkan parut 5x lebih cepat
 Merangsang peningkatan/pembinaan sel kolagen semulajadi      kulit.
 Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
 Mengurangkan pigmentasi.
 Mengurangkan kedutan halus.
 Meningkatkan sistem imunisasi.
 Merawat penyakit resdung dan bersin.
 Menguatkan tulang, kuku dan rambut.
 Memberi tenaga dan mencerdaskan minda.



KELEBIHAN SATIN SKINZ – BIRU
(Pure Vitamin C Rosehips, Hydrolyzed Collagen & Phytocelltec)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip 
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

►Membantu dan menyokong proses pencerahan kulit dengan cepat. (Hanya dengan gabungan istimewa dari PURE GLUTATHIONE dr botol PINK)

►Mengecutkan dan memudarkan jerawat dengan 5x lebih cepat !

►Menghilangkan garisan halus pada muda dan badan

►Merawat eczema, ruam dan gatal-gatal akibat alergi dan resdung

►Rambut lebih kuat dan tidak mudah gugur

►Peningkatan metabolisme tubuh badan 3x ganda

►Membuang tokisn dan membersihkan darah kotor

►Memulihkan sakit sendi dan otot

►Memberi kecergasan badan sepanjang hari


►Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser



SOALAN :
- Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol label PINK sahaja?
JAWAPAN :
- Tidak boleh. Satin Skinz perlu di ambil serentak, bukan berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dos untuk setiap individu. Botol berlabel pink berfungsi untuk pemutihan kulit manakala botol berlabel biru berfungsi untuk menyokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna.

- Peranan tablet dari botol berlabel biru pula adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ untuk menjadikan kulit lebih cerah dari masa ke semasa. Glutathione dalam produk Satin Skinz mempunyai gred berkualiti tinggi yang sangat bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione.

Penggunaan :
2 biji sehari boleh tahan = 2 bulan
4 biji sehari boleh tahan = 1 bulan


CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ :

► Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink. Perlu di telan / di hisap serentak !
► Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur.
► Disarankan ambil semsa perut kosong 
► Minum air masak sebanyak 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang terbaik dan sempurna.


1 kotak satin skinz boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan sekiranya anda ambil 2 biji sehari. Maksimum pengambilan dalam sehari adalah 4 biji. Untuk kotak yang pertama di sarankan ambil 4 biji sehari untuk mempercepatkan proses whitening berlaku.. 

Flavour Satin Skinz sedikit masam dan manis. Ia boleh di hisap atau di telan. Kami menyarankan anda menelan terus bersama-sama air masak (plain water) Ia sangat bangus untuk membersihkan usus di samping mendapatkan kulit idaman yang berseri sehalus satin !

P/S Jangan lupa ya minum air masak 3-5 liters shari bagi membantu mendapatkan kadar serapan yang sempurna! 

BAGAIMANA SATIN SKINZ BERTINDAK DALAM BADAN KITA!

PURE VITAMIN C

menyahkan toxic dalam badan yang berpunca dari pemakanan seharian,persekitaran dan lain2.

PURE GLUTA
selepas badan sudah bebas dari toxic,pure gluta bertindak untuk memutih dan mencerahkan kulit.

Digalakkan mengambil SATIN SKINZ secara berterusan kerana toxic dalam badan sentiasa akan ada walaupun sedikit. 


TESTIMONI













Wednesday, January 1, 2014

PROMOSI GILA-GILA ALLISSA KOSMETIK

KHAS UNTUK TRIAL SET NORMAL DAN OILY SAHAJA.

HARGA ASAL SET LENGKAP RM163

* SET NORMAL/ SET OILY
* AKTIVATOR 30ML
*  BLACK SOAP (JERAGAT & PENCERAHAN / P-SOAP ( OILY/JERAWAT)


NOW !!!! RM150 SAHAJA! FREE POS
S/S ADD RM1O





BERMINAT SMS/WHATSAPP 
0175248479
(HUSNA)

Friday, December 24, 2010

TRIAL SET NORMAL

ALLISSA NORMAL SET




Digunakan untuk set permulaan bagi mereka yang mempunyai
kulit biasa ataupun yang berjeragat. Set ini terdiri daripada:

* Cleansing Milk

* Cleansing Gel

* Refreshing Toner

* Renewal Cream

* UV Compact

RM98.00

PROMOSI RM88 sahaja



1. Cleansing Milk
> Mengaktifkan sel-sel yang tidak berfungsi dan melicinkan kulit.-

> Menanggalkan make-up dengan mudah.

> Kulit muka kelihatan lebih cerah, gebu dan berseri.

Cara Penggunaan:-

Urut kulit wajah dengan susu permbersih ini. Bersihkan dengan menggunakan kapas

muka.

2. Cleansing Gel

> Dirumus khas untuk pembersihan kulit muka dengan menanggalkan minyak berlebihan

dan kotoran dengan cara lembut dan nyaman.

> Berupaya mencuci tanpa mengeringkan kulit.

> Kombinasi khusus dari bahan semulajadi yang memberikan kesinambungan PH untuk

keselesaan sepanjang hari.

> Sesuai untuk semua jenis kulit.

Cara Penggunaan:-

Untuk cucian pagi dan malam. Picitkan sedikit pada tapak tangan yang telah dibasahkan.

Kemudian buihkan. Urut kulit wajah kemudian bilas dengan air bersih.

3. Refreshing Toner

> Melembut dan menyegarkan kulit muka.

> Menyeimbangkan PH kulit

> Mengecilkan liang-liang pori muka.

> Pembentukan tisu-tisu baru membantu membaiki struktur kulit

Cara Penggunaan:-

Gunakan selepas mencuci muka setiap pagi dan malam. Gunakan kapas muka dan sapu rata keseluruhan wajah.

4. Renewal Cream

> Campuran bahan-bahan istimewa menjadikan kulit wajah anda berseri dan menyerlahkan

kejelitaan dengan merangsangkan penghasilan sel-sel baru dan menghalang tanda-tanda

penuaan, mengurangkan pigmentasi dan kesan parut, meratakan warna kulit yang tidak

sekata. Ia boleh mendorong micro exfoliation.

> Tidak sesuai untuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:-

Sapukan ke seluruh muka sehingga rata



5. UV Compact

> Gunakan UV Compact sebagai kegunaan harian untuk menolong melembabkan kulit agar

terhindar dari kesan penuaan.

> Ia turut bertindak sebagai penghalang sinaran UV dari sinaran matahari dan menjadikan

wajah tegang, berseri dan awet muda.

Cara Penggunaan:-

Sapukan secara nipis pada keseluruhan wajah di waktu siang hari sahaja.

Saturday, October 23, 2010

TESTIMONIAL- ALLISSA KOSMETIK

(untuk paparan jelas sila klik pada gambar)



PN. QISTINA . mengalami masalah kulit kusam, gelap dan tidak sekata. menggunakan set normal allissa, black soap dan aktivator sejak beberapa bulan yang lalu.





(untuk paparan jelas sila klik pada gambar)




PN FATIMAH dari Pulau Pianang. pertama kali jumpa macam tak percaya yang puan ni dalam lingkungan 50-an. menggunakan set normal allissa, aktivator, black soap, eye gel, face collagen gel sejak & TAHUN lalu. (mula2 ALLISSA KOSMETIK diperkenalkan)








(untuk paparan jelas sila klik pada gambar)




ASIYAH MAHMOOD-UM.






















#########################################################







Private message from Facebook Husna Rahim:

Mun Iwa November 1 at 10:28 am Report

una, k.lg nak topup lg 3produk, nak cleansing gel, cleansing milk n toner, brpa ek... botol die mmg cute2 30 ml tu je ke..
so far pakai ok, mula tu suspen gak sbb ketara sgt muka jd cerah, k.long xsuka klu cerah sgt, skang da cerah normal, thanks sbb kenalkan produk ni.. best..:))
#############################################################