DAPATKAN SET NORMAL atau SET OILY ANDA SEKARANG JUGA!

PRODUK YANG MAMPU MENGUBAH WAJAH ANDA MENJADI CERAH, BERSIH DAN TEGANG. TIADA LAGI MASALAH JERAWAT DAN JERAGAT!!

Tuesday, July 15, 2014

PROMOSI SATIN SKINZ PREMIUM

KELEBIHAN SATIN SKINZ PREMIUM

 Menyingkirkan toksin dalam badan.
 Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih.
 Kulit lebih gebu, lembap dan tegang.
 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah.
 Wajah lebih segar dan bercahaya.
 Menyekat pertumbuhan jerawat, eczema dan ruam.
 Menghilangkan parut 5x lebih cepat
 Merangsang peningkatan/pembinaan sel kolagen semulajadi      kulit.
 Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
 Mengurangkan pigmentasi.
 Mengurangkan kedutan halus.
 Meningkatkan sistem imunisasi.
 Merawat penyakit resdung dan bersin.
 Menguatkan tulang, kuku dan rambut.
 Memberi tenaga dan mencerdaskan minda.



KELEBIHAN SATIN SKINZ – BIRU
(Pure Vitamin C Rosehips, Hydrolyzed Collagen & Phytocelltec)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip 
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

►Membantu dan menyokong proses pencerahan kulit dengan cepat. (Hanya dengan gabungan istimewa dari PURE GLUTATHIONE dr botol PINK)

►Mengecutkan dan memudarkan jerawat dengan 5x lebih cepat !

►Menghilangkan garisan halus pada muda dan badan

►Merawat eczema, ruam dan gatal-gatal akibat alergi dan resdung

►Rambut lebih kuat dan tidak mudah gugur

►Peningkatan metabolisme tubuh badan 3x ganda

►Membuang tokisn dan membersihkan darah kotor

►Memulihkan sakit sendi dan otot

►Memberi kecergasan badan sepanjang hari


►Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser



SOALAN :
- Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol label PINK sahaja?
JAWAPAN :
- Tidak boleh. Satin Skinz perlu di ambil serentak, bukan berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dos untuk setiap individu. Botol berlabel pink berfungsi untuk pemutihan kulit manakala botol berlabel biru berfungsi untuk menyokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna.

- Peranan tablet dari botol berlabel biru pula adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ untuk menjadikan kulit lebih cerah dari masa ke semasa. Glutathione dalam produk Satin Skinz mempunyai gred berkualiti tinggi yang sangat bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione.

Penggunaan :
2 biji sehari boleh tahan = 2 bulan
4 biji sehari boleh tahan = 1 bulan


CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ :

► Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink. Perlu di telan / di hisap serentak !
► Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur.
► Disarankan ambil semsa perut kosong 
► Minum air masak sebanyak 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang terbaik dan sempurna.


1 kotak satin skinz boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan sekiranya anda ambil 2 biji sehari. Maksimum pengambilan dalam sehari adalah 4 biji. Untuk kotak yang pertama di sarankan ambil 4 biji sehari untuk mempercepatkan proses whitening berlaku.. 

Flavour Satin Skinz sedikit masam dan manis. Ia boleh di hisap atau di telan. Kami menyarankan anda menelan terus bersama-sama air masak (plain water) Ia sangat bangus untuk membersihkan usus di samping mendapatkan kulit idaman yang berseri sehalus satin !

P/S Jangan lupa ya minum air masak 3-5 liters shari bagi membantu mendapatkan kadar serapan yang sempurna! 

BAGAIMANA SATIN SKINZ BERTINDAK DALAM BADAN KITA!

PURE VITAMIN C

menyahkan toxic dalam badan yang berpunca dari pemakanan seharian,persekitaran dan lain2.

PURE GLUTA
selepas badan sudah bebas dari toxic,pure gluta bertindak untuk memutih dan mencerahkan kulit.

Digalakkan mengambil SATIN SKINZ secara berterusan kerana toxic dalam badan sentiasa akan ada walaupun sedikit. 


TESTIMONI








Wednesday, January 1, 2014

PROMOSI GILA-GILA ALLISSA KOSMETIK

KHAS UNTUK TRIAL SET NORMAL DAN OILY SAHAJA.

HARGA ASAL SET LENGKAP RM163

* SET NORMAL/ SET OILY
* AKTIVATOR 30ML
*  BLACK SOAP (JERAGAT & PENCERAHAN / P-SOAP ( OILY/JERAWAT)


NOW !!!! RM147 SAHAJA!





BERMINAT SMS/WHATSAPP 
0175248479
(HUSNA)

Friday, December 24, 2010

TRIAL SET NORMAL

ALLISSA NORMAL SET




Digunakan untuk set permulaan bagi mereka yang mempunyai
kulit biasa ataupun yang berjeragat. Set ini terdiri daripada:

* Cleansing Milk

* Cleansing Gel

* Refreshing Toner

* Renewal Cream

* UV Compact

RM98.00

PROMOSI RM88 sahaja



1. Cleansing Milk
> Mengaktifkan sel-sel yang tidak berfungsi dan melicinkan kulit.-

> Menanggalkan make-up dengan mudah.

> Kulit muka kelihatan lebih cerah, gebu dan berseri.

Cara Penggunaan:-

Urut kulit wajah dengan susu permbersih ini. Bersihkan dengan menggunakan kapas

muka.

2. Cleansing Gel

> Dirumus khas untuk pembersihan kulit muka dengan menanggalkan minyak berlebihan

dan kotoran dengan cara lembut dan nyaman.

> Berupaya mencuci tanpa mengeringkan kulit.

> Kombinasi khusus dari bahan semulajadi yang memberikan kesinambungan PH untuk

keselesaan sepanjang hari.

> Sesuai untuk semua jenis kulit.

Cara Penggunaan:-

Untuk cucian pagi dan malam. Picitkan sedikit pada tapak tangan yang telah dibasahkan.

Kemudian buihkan. Urut kulit wajah kemudian bilas dengan air bersih.

3. Refreshing Toner

> Melembut dan menyegarkan kulit muka.

> Menyeimbangkan PH kulit

> Mengecilkan liang-liang pori muka.

> Pembentukan tisu-tisu baru membantu membaiki struktur kulit

Cara Penggunaan:-

Gunakan selepas mencuci muka setiap pagi dan malam. Gunakan kapas muka dan sapu rata keseluruhan wajah.

4. Renewal Cream

> Campuran bahan-bahan istimewa menjadikan kulit wajah anda berseri dan menyerlahkan

kejelitaan dengan merangsangkan penghasilan sel-sel baru dan menghalang tanda-tanda

penuaan, mengurangkan pigmentasi dan kesan parut, meratakan warna kulit yang tidak

sekata. Ia boleh mendorong micro exfoliation.

> Tidak sesuai untuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:-

Sapukan ke seluruh muka sehingga rata



5. UV Compact

> Gunakan UV Compact sebagai kegunaan harian untuk menolong melembabkan kulit agar

terhindar dari kesan penuaan.

> Ia turut bertindak sebagai penghalang sinaran UV dari sinaran matahari dan menjadikan

wajah tegang, berseri dan awet muda.

Cara Penggunaan:-

Sapukan secara nipis pada keseluruhan wajah di waktu siang hari sahaja.

Saturday, October 23, 2010

TESTIMONIAL- ALLISSA KOSMETIK

(untuk paparan jelas sila klik pada gambar)



PN. QISTINA . mengalami masalah kulit kusam, gelap dan tidak sekata. menggunakan set normal allissa, black soap dan aktivator sejak beberapa bulan yang lalu.





(untuk paparan jelas sila klik pada gambar)




PN FATIMAH dari Pulau Pianang. pertama kali jumpa macam tak percaya yang puan ni dalam lingkungan 50-an. menggunakan set normal allissa, aktivator, black soap, eye gel, face collagen gel sejak & TAHUN lalu. (mula2 ALLISSA KOSMETIK diperkenalkan)








(untuk paparan jelas sila klik pada gambar)




ASIYAH MAHMOOD-UM.






















#########################################################







Private message from Facebook Husna Rahim:

Mun Iwa November 1 at 10:28 am Report

una, k.lg nak topup lg 3produk, nak cleansing gel, cleansing milk n toner, brpa ek... botol die mmg cute2 30 ml tu je ke..
so far pakai ok, mula tu suspen gak sbb ketara sgt muka jd cerah, k.long xsuka klu cerah sgt, skang da cerah normal, thanks sbb kenalkan produk ni.. best..:))
#############################################################

Monday, October 4, 2010

ALLISSA PIL RESDUNG

Digunakan secara tradisional untuk mengurangkan dan melegakan resdung. 60 kapsul.
RM 34

FEMININE GRIP



Mengembalikan kenikmatan malam pertama. rapat hingga 18 jam.


Rm48




Saturday, October 2, 2010

H2O MOISTURIZER dan FOUNDATION 3 IN 1

H2O MOISTURIZER PLUS

Pelembab berasaskan air mengawal dan mengimbangkan kesan minyak dan mengaktifkan pembentukan sel-sel baru. mengandungi SPF 15 sebagai perlindungan dari sinar matahari. Mengembalikan keremajaan kulit wajah anda.
RM48


FOUNDATION 3 IN 1 SPF 40

Menyerikan kulit muka dan memberikan perlindungan yang tinggi ( 2 kali perlindungan UV spf 40). menjadikan make up anda kelihatan sekata dan berseri-seri.
RM38